Skjorter

Viser alle 21 resultater

kr.1.000,00
Tilbud
Original price was: kr.600,00.Current price is: kr.400,00.
kr.700,00
kr.700,00
kr.1.000,00
kr.1.000,00
kr.1.300,00
Tilbud
Original price was: kr.700,00.Current price is: kr.490,00.
Tilbud
Original price was: kr.700,00.Current price is: kr.490,00.
Tilbud
Original price was: kr.500,00.Current price is: kr.250,00.
Tilbud
Original price was: kr.700,00.Current price is: kr.350,00.

Sand Copenhagen

Sand Latia N 200 Skjorte

kr.1.600,00
Tilbud
Original price was: kr.1.000,00.Current price is: kr.600,00.
kr.1.600,00

Et sikkert køb
Skjorten går aldrig af mode. Skjorten er et sikkert valg i enhver kvindes garderobe hele året rundt. Skjorten er et langtidsholdbar køb. Den kan styles på et utal af muligheder, under din cardigan/pullover/blazer, med et bælte, gennemknappet og åbenstående. Udvalget af skjorter er stort, det spænder lige fra klassiske ensfarvede til stribede, blomstrede og prikke modeller. Ikke at forglemme skovmands skjorter der er en klassiker, her er kvaliteten afgørende for hvor feminin eller rustik udtrykket bliver når du styler den. Alt efter hvilken underdel du sætter sammen med skjorten bliver dit udtryk meget forskelligt. Med en kort nederdel og et par støvletter bliver du virkelig chick. Modsat med et par slidte jeans, sneakers og åbenstående skjorte får du et meget afslappet look. Så skjorten er virkelig for alle. De romantiske skjorter med flæser og rynker er super aktuelle, specielt på kraven og manchetter ses de fine detaljer. På andre romantiske skjorter er der mange fine små læg over brystet, der skaber vidde og et let og luftigt look.

Glem ikke at…

  • De klassiske hvide/lyseblå/rosa skjorter lever for evigt, de går aldrig af mode. Køb disse farver i en virkelig god kvalitet der holder til mange gange vask, det betaler sig.
  • Køber du tætsiddende skjorter, så er det en god ide´ at vælge en model med lycra eller elastan for optimal komfort.
  • Skjorter er ikke sæson bestemt, og derfor et godt sikkert valg hele året.

  • Til enhver lejlighed
    Udforsk din personlige stil. En casual skjorte er sagen på en hverdag hvor praktiske gøremål står for døren. Kvaliteten er praktisk, du er ikke bange for at tilsmudse den, eller at tråde griber fat i skarpe genstande, naturligvis kan den tåle en tur i vaskemaskinen. En skjorte til jobbet er sandsynligvis en smule finere. Den vil ofte kræve en let strygning før brug. Behagelige og åndbare kvaliteter som bomuld og viskose er her meget anvendelige og populære til skjorter. Disse kvaliteter tåler naturligvis også en tur i vaskemaskinen. Hæng gerne dine skjorter på en bøjle til lufttørring, det sikrer at skjorterne holder en god faconen efter vask. Når festen går løs eller et party står for døren så er skjorten også en god mulighed. Her vil silke, modal, tencel eller fine bløde polyester kvaliteter ofte være aktuelle. Disse kvaliteter er meget lette og en smule sarte, altså pas på med skarpe smykker, ure eller rustikke kurvemøbler der kan gribe fast og lave hul i stoffet. Disse kvaliteter kan kræve en nænsom behandling, så som håndvask eller uldvask. Hæng altid dine fest skjorter til tørre på en bøjle for at fastholde faconen. En let strygning vil gøre dine skjorter klar til næste fest.