Smykker

Viser alle 42 resultater

kr.420,00
kr.250,00
kr.300,00
kr.450,00
kr.300,00
kr.300,00
kr.600,00
kr.390,00
kr.360,00
kr.300,00
kr.240,00
kr.270,00
kr.450,00
kr.420,00
kr.500,00
kr.270,00

Fortællingen om dig
Starter ved det tøj du har på, og her er dine smykker en rigtig vigtig del af det udtryk du har. Smykker kan bruges til at fremhæve en bestemt farve, give lidt mere power til et diskret outfit eller måske indramme dit ansigt. Og så er smykker bare sjove, smukke og vidunderlige. Og husk at gå den vej, som passer til dig. Mange har smykker til at ligge derhjemme, som aldrig bliver brugt, og det er jo lidt synd. Så husk at få dine halskæder, ringe, armbånd og øreringe op af skufferne og i brug. Hertil er det et godt tip, at tage et smykke, som du altid har været glad for (fx et arvestykke) og mixe med et af sæsonens nyheder. Mange smykker har noget tidløst over sig, og vil få nyt liv, hvis du sætter dem sammen med en ny, cool style. Det er så selvfølgelig også tilladt at gå all in, og bare lade sig forelske i de smukke fashion styles, som sæsonen byder på. Hos Ma-Griff elsker vi at give dig muligheden for at lege med dit udtryk, samtidig med, at du kan være tro mod dig selv. Og med det udvalg, som vi håndplukker hos vores danske leverandører finder du helt sikkert noget, som kan gøre dig godt tilpas.

Guld eller sølv....

  • Det kan være svært at sætte regler op for om du skal vælge det ene eller det andet. Vælg de smykker, som du virkelig elsker, for så er farven mindre vigtig.
  • Guld- og sølvsmykker kan mikses, du behøver ikke holde dig til enten guld eller sølv når du styler dit sæt.
  • Læg dine smykker i en lukket æske når du ikke bruger dem. Så holder de sig flotte klare og glansfulde til næste gang du tager dem på.

  • Mix & match
    Hos Ma-Griff elsker vi smykker, og ved, at det kan gøre en stor positiv forskel når vi styler vores tøj. Flotte smykker afrunder et lækkert sæt tøj og skaber kant og udstråling. Brug meget gerne flere halskæder sammen. Lange og korte kæder kan supplere hinanden rigtig flot, og giver et unikt og personligt look. Og her gælder det selvfølgelig også, at du kan mixe guld og sølv. Prøv også gerne at tilsætte en tynd perlekæde, og se hvilken flot effekt det giver. Armbånd er også med til at understrege dit personlige udtryk, når du skal vælge smykker. Brug gerne vores mange fine armbånd flere sammen ad gangen, eller sæt bare et enkelt sammen med et sølv- eller guldarmbånd, og nyd det feminine look. Det er naturligvis ægte sølv/guld der går gennem ørerne på vores øreringe. Derved sikrer vi at alle kan bruge og tåle vores smykker. Vi gør os altid umage med at finde de flotteste og lækreste smykker, som gør, at du kan finde dig godt tilpas med dit valg. Smykker er så vigtige at få gjort rigtigt, for når du føler dig godt tilpas med dem, så tager du dem på uden at tænke over det, og du stråler sammen med dem hele dagen, og i mange sæsoner frem. Hvad mere kan man ønske sig af sine smykker?