Om os

Mere end en arbejdsplads….

Vi sælger tøj… det kunne egentlig stoppe der. For du har jo tøj. Men nogle gange synes du nok også, at det kan være lidt svært at navigere i.

Du tænker måske, at det kan være en udfordring at finde tiden til det. Og når du tager afsted, så skal det gerne lykkes, så du går glad fra butikken. Vi ved godt, at det ikke er tilfældet hver gang.

Derfor er det vores fornemmeste opgave at være der for dig. Vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde lige netop de rigtige bukser, den flotte kjole eller det gode outfit til hverdag eller fest.

Hvem er vi

Vi er både helt almindelige, og lidt specielle. Vi er 3 forskellige kvinder med hver vores stil og præferencer. Det betyder også, at du måske har bedst kemi med en af os. Det forstår vi godt, og det er helt ok. Så hvis du helst vil tale med en bestemt, så sig det endelig. Det bliver vi ikke kede af, tværtimod holder vi meget af åbenhed og ærlighed, som altid er i centrum hos os.

Udover at være helt almindelige, så har vi også den lille krølle på, at vi er i familie med hinanden alle 3:

Grethe, som åbnede butikken i 1993, er mor til

Helen, der startede i 2006, som jo er Grethes datter, men også er niece til

Karin, der startede i 2013. Karin er altså også søster til Grethe.

Så vi kender hinanden rigtig godt, og hygger os med at arbejde sammen. Vi kan godt li’ at lave lidt fis med hinanden (hvem holder ikke af et godt grin?), og så hjælper vi selvfølgelig hinanden med stort og småt i hverdagen. Vi er alle butiksuddannede, og vi er her for dig til det du har brug for.

Rosinen i den berømte pølseende er selvfølgelig vores Hyggeminister Walther, som er Grethes bomuldshund. Walther er uddannet i at være sød, og det mestrer han hver dag. Han elsker børn, og at vores dejlige kunder siger hej, men hans mor siger, at han helst ikke vil have godbidder.

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen hos os i Ma-Griff – vi ser frem til at hjælpe dig med netop dit behov.

Åbningstider:
Mandag-torsdag 10-17.30
Fredag 10-18
Lørdag 10-14

 

VI VIL SÅ GERNE HJÆLPE

Har du svært ved at se hvordan en bestemt style arter sig eller er det svært at vurdere materialet på billedet? Måske vil du gerne ha’ en tur rundt i butikken, men kan ikke komme til Herning?

Så lad os ses! Kontakt os via messenger, så laver vi et face to face call.

Og selvfølgelig er vi også kun en telefon væk – ring på 97212322

Vil du hellere skrives ved? Så send en mail til webshop@ma-griff.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig.