Jakker

Viser alle 7 resultater

kr.1.000,00
kr.1.100,00
kr.1.800,00
kr.1.200,00
Tilbud
Original price was: kr.1.400,00.Current price is: kr.700,00.

Hvilken længde foretrækker du?
Jakker er et yderst populært produkt, som findes i et utal af variationer. Talje korte, hofte lange og de helt lange omkring knæet. De talje korte jakker er lette og chikke, de passer godt til en kjole, om det er hverdag eller fest. Her finder du også de korte cowboyjakker i denim og fløjl. Quiltede kvaliteter og kraftigt bomulds materiale er også at finde i udvalget af korte jakker. Den klassiske blazer går aldrig af mode, og er et must have. Den er typisk hoftelang og findes i flere farver. Sort og navy er de klassiske farver, som næsten altid er at finde i sortimentet. Blazeren kan være med eller uden foer, alt efter hvilket behov du søger. De forede jakker glider bedst over din skjorte eller bluse, og den virker absolut mere luksuriøs og gennemforarbejdet end de u-forede jakker. De lange jakker er super seje, og flotte til et par bukser og høje hæle. Storternede jakker i forskellige længder findes netop nu i moden, i et utal af variationer og farver. Mange ternede jakker bliver syet i en ulden, brushed kvalitet, der gør dem rigtig hyggelige og varme. De ternede kvaliteter er super praktiske og bliver hurtigt en af dine dine favoritter.

Enten eller…

  • Det er ikke enten eller… Jakken kan både være praktisk og smart på en gang.
  • Hvis ærmerne er for lange, så kan vores systue hjælpe med oplægningen. Men måske behøver du ikke korte dem… Måske ser det federe ud til dig, at ærmerne foldes op.
  • Kort eller lang? Hvad med at have begge muligheder i skabet? Så er du klædt på til lidt af hvert, og har jakker til forskellige anledninger. Og så kan du variere dit udtryk fra gang til gang.
  • Hæng altid dine jakker til luftning efter brug, det kan muligvis sparre en rensning.

  • Ude som inde
    Om det er sommer eller vinter kommer den samme jakke ofte frem. Om sommeren bruges jakken som en form for overtøj, på kølige dage bruges den indenfor som alternativ til din cardigan. Lige midt mellem 2 sæsoner er en let jakke uundværlig. Tjek snit og pasform før du bestemmer dig for en ny jakke. Det er vigtigt jakken sidder perfekt og at du føler dig godt tilpas og smart. En lækker striktrøje er super smart under de jakker der nu er fremme. Det giver et casual look, og du kan helt sikkert holde varmen på de kolde dage. En sort jakke er naturligvis altid et hit og meget tidløs. Og har du lyst, så er det jo også tilladt at have jakker i andre farver. Det er helt sikkert noget, som vil sprede glade og inspiration til dine omgivelser. Og så er det dejligt at kunne tage en farvet jakke over en sort kjole. Kører du ofte i bil kan en let jakke dække dit behov langt ind i efteråret. Det er mere komfortabelt at sidde bag rettet i en let jakke end et tykt stykke overtøj. Med forskellige typer af jakker i dit klædeskab, kan du altid lege med, og fuldende dit look. Den rigtige jakke kan være det sidste, som gør, at du føler dig stylet perfekt, til at gå ud af døren med selvtilliden i top.