Shop Looket

Day Birger et Mikkelsen. Mac Jeans. Dream Skinny. Bianco. Depeche

Efterår begynder med…

…en tur i de lange bukser, som når solen bager, kan virke udoverskuelig. Men når temperaturen dropper under de 18 grader, så er det skønt at kunne vende tilbage de lækreste jeans vi kender.

Dream Skinny fra Mac Jeans er de mest fantastiske bukser, og her kommer en fasshion version, som har nitter i begge sider ned langs benet (disse går ikke igennem stoffet, og rører derfor ikke ved huden)

Jakken fra Day Birger et Mikkelsen er en let termojakke, som i starten af sæsonen kan bruges udendørs, og når det bliver køligt nemt oversættes til en indendørs jakke.

Skoene, som kommer fra danske Bianco, er super behagelige at ha’ på, og giver et cool look – også selvom du ikke er i sneakers.

Tasken fra Depeche, er bare så fin. Den er selvfølgelig lavet i 100% skind, og da dette er plisséret passer det bare virkelig godt ind i tiden, hvor vi ser poofy skuldre, læg og plissé alle vegne.

Jakke fra Day Birger et Mikkelsen 1.000,- 

Dream Skinny Jeans fra Mac Jeans .1.000,- 

Sko i herrelook fra Bianco 900,-

Taske fra Depeche 800,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Det uundværlige jumpsuit

Fantastisk at ha’ i garderoben, fordi du både kan bruge det til hverdag og fest. Find dine yndlingsstiletter frem til en sjov aften, og sæt sneakers og en cowboyjakke til, hvorefter du er klar til fx at gå på job.

Jumpsuit fra Swing 1.100,-

Pumps fra Peter Kaiser 1.500,-

Mangler du en god cowboyjakke? Så prøv vores fede model fra Tommy Hilfiger.